fbpx
VÅRE TJENESTER

TK-AUTO - 2740 ROA

TK Auto ble etablert i 1985, og nytt verksted ble bygget i 2004.
 Vi er et autorisert og godkjent verksted
 med mange års erfaring. Vi er en bedrift med et godt renommè
 og rask respondering. Vi benytter oss av det siste innen utstyr, og har blant annet en moderne Celette-jigg for kompliserte skader.
 Vi tar skader fra alle forsikringsselskaper og private kunder. Vi har også egne leiebiler, slik at du kan utføre dagens gjøremål selv om bilen din er på verksted.

BILSKADE

Vi har lang erfaring med biloppretting.

Vi driver med biloppretting og lakkering av alle bilmerker
 TK Auto AS har drevet med biloppretting i mer enn 25 år.
 Vi garanterer at våre reparasjoner holder høy faglig standard. Dette innebærer at bilprodusentenes spesifikasjoner blir ivaretatt, og at anerkjente metoder benyttes når det gjelder bruk av materialer, og ved utførelse av reparasjonsarbeider.

Biloppretting og lakkering av alle bilmerker.

På vårt verksted i Roa reparerer vi alt fra den minste ripe i lakken til nært totalhavari. Vi gjør alt innen karosseriarbeid, billakkering, bilglass, hjulstilling, etterfyller AC og gjennomfører EØS-kontroll på alle bilmerker.

LES MER HER

ANTIRUST

Vi har lang erfaring med understellsbehandling.

I Norge benytter man ekstremt mye veisalt vinterstid. Salt medfører at alle biler ruster

Antirustgarantien fra bilfabrikken gjelder kun ”gjennomrust fra innsiden av metallplaten”

Trenden hos mange bilprodusenter er at man reduserer på antirustmiddel – voks i hulrom og PVC på understellet

Det er viktig med rustbeskyttelse av din bil hos et autorisert antirustverksted som benytter profesjonellt utstyr, samt spesial produserte sprøyteskjemaer og godkjente antirustprodukter. Våre antirustprodukter er godkjente for å benyttes uten at bilens garanti påvirkes.

Desto tidligere man rustbeskytter sin bil – desto bedre beskyttelse mot rust. Mange modeller har en fordel av å bli antirustbehandlet før man tar den i bruk.

Kollisjonssikkerheten og andrehåndsverdien er dårligere på en bil med rust.

En understellsbehandling hos Tk-auto er en investering som betaler seg med sikrere bil og en bedre annenhåndsverdi.

Vi bruker Mercasol, les mer om det her.

BILGLASS

Vi har lang erfaring med reperasjon og bytte av ruter.

Uansett hvilken rute på bilen som er skadet, hjelper vi i TK Auto AS deg mer enn gjerne. Våre montører har lang erfaring i bilglassbransjen, og sørger for at glasset blir reparert eller fjernet etter de mest moderne prinsipper. Vi gjør alt for å unngå lekkasjer, rustangrep, osv.

Steinsprutskader

Steinsprut er den vanligste årsaken til skader i bilens frontrute. Ofte kan skaden virke ubetydelig om den kun omfatter en liten del av frontruten, men det er viktig å huske på at steinsprutskade i frontruten vil være distraherende, og bryter lyset på en uheldig måte når du kjører i mørket og er avhengig av veilys.

Ved å ta tak i steinsprutskader tidlig, vil det som regel holde med en reparasjon. Dette tar kort tid og er mindre kostbart enn den mer omfattende prosessen med å bytte en rute.

Gratis leiebil ved frontruteskift

Om skaden er så omfattende at frontruten må skiftes, tilbyr vi gratis leiebil. Dette for at du kan føle deg sikker på at du likevel kan få utført dagens gjøremål mens du venter på å få en ny frontrute. Her kan du lese mer om utleiebiler.

LES MER HER

LAKKERING

Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi lakkering av bilen din.

En oppripet bil er ikke noe pent skue, og trekker ned bilens verdi. Ved å besøke oss i TK Auto, får du billakkering av beste kvalitet, til svært gode priser. Våre medarbeidere har lang erfaring, og vi benytter oss kun av det beste innen utstyr og lakk.
 Våre lokaler er utstyrt med alt som skal til for en jevn og god lakkering. Vi benytter oss av korrekt utlufting for å unngå matt lakk, fargeforskjeller og støvkorn som kan senke helhetsinntrykket.

UTLEIE

Vi tilbyr utleie av lift, minigraver, biler og bobil.

Ommelift mini 15 – teleskoplift
Arbeidshøyde 15 meter og 8,5 meter ut til sidene. Denne liften kan man enkelt forflytte seg langs en hel vegg uten å måtte flytte på den.
Klikk her for å booke.

Kato VXT HD19 – minigraver