Bilglass

Reparasjon og bytte av bilglass

Uansett hvilken rute på bilen som er skadet, hjelper vi i TK Auto AS deg mer enn gjerne. Våre montører har lang erfaring i bilglassbransjen, og sørger for at glasset blir reparert eller fjernet etter de mest moderne prinsipper. Vi gjør alt for å unngå lekkasjer, rustangrep, osv.

Steinsprutskader

Steinsprut er den vanligste årsaken til skader i bilens frontrute. Ofte kan skaden virke ubetydelig om den kun omfatter en liten del av frontruten, men det er viktig å huske på at steinsprutskade i frontruten vil være distraherende, og bryter lyset på en uheldig måte når du kjører i mørket og er avhengig av veilys.

I tillegg vil et liten skade kunne utvikle seg til en stor sprekk, noe som kan føre til svært farlige situasjoner om dette skjer under kjøring.

Ved å ta tak i steinsprutskader tidlig, vil det som regel holde med en reparasjon. Dette tar kort tid og er mindre kostbart enn den mer omfattende prosessen med å bytte en rute.

Gratis leiebil ved frontruteskift

Om skaden er så omfattende at frontruten må skiftes, tilbyr vi gratis leiebil. Dette for at du kan føle deg sikker på at du likevel kan få utført dagens gjøremål mens du venter på å få en ny frontrute. Her kan du lese mer om utleiebiler.

Om du befinner deg i Oppland eller i Ullensaker og har behov for reparasjon eller bytte av bilglass, er det bare å ta turen innom oss i TK Auto. På vårt verksted i Lunner har vi kompetansen du trenger.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om reparasjon og bytte av bilglass.