AC-Fylling

ETTERFYLLING AV AIRCONDITION


Et velfungerende klimaanlegg er viktig både for fører og passasjerers komfort, men også for bilens sikkerhet og økonomi. Aircondition-systemet skal i utgangspunktet være helt tette, men etter noen år i det norske klimaet er det naturlig at det begynner å lekke litt. Dette betyr at klimaanlegget må jobbe hardere for å oppnå ønsket resultat, noe som resulterer i høyere driftstofforbruk og utslipp av avgasser.
Kjøring med lite gass eller i fuktighet i anlegget kan før til sprukne tettinger, og skade kompressor og andre komponenter.

Det er med andre ord svært viktig at bilens klimaanlegg fungerer slik det skal. Dette er noe mange bileiere ikke tenker over, og de fleste er ikke klar over de mulige skadene manglende kjølemiddel kan føre med seg. Derfor tilbyr vi etterfylling av kjølemiddel til bileiere i Oppland og Ullensaker på vårt verksted i Lunner. Dette er noe som utføres ved hjelp av trykktester for å sikre at etterfyllingen gjøres korrekt, og er en relativt rask prosess.

Om du har hatt bilen din i noen år, eller om du merker at klimaanlegget ikke yter ønsket effekt, anbefaler vi at du tar turen innom oss. Våre dyktige mekanikere gjør nødvendige undersøkelser, og etterfyller kjølemiddel dersom det skulle være nødvendig.

Ta kontakt med oss om du trenger etterfylling av aircondition.